Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Χαιρετισμός Γ.Γ. στο 3ο Σεμινάριο Χειρουργικής Ανατομικής Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός στο Παν/μιο Ιωαννίνων

Η διοργάνωση στην πόλη των Γραμμάτων και των Τεχνών του 3ου Σεμιναρίου Χειρουργικής Ανατομικής Ποδοκνημικής και Άκρου Ποδός, με την παρουσία και τη συμμετοχή διακεκριμένων επιστημόνων, προσφέρει στον ιατρικό κόσμο της περιοχής τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν τις γνώσεις τους και να ανταλλάξουν εμπειρίες με κορυφαίους ορθοπαιδικούς.

Τα σύγχρονα Ιωάννινα της γνώσης και της έρευνας, διαθέτουν σήμερα μια αξιοζήλευτη νοσοκομειακή κάλυψή που κυμαίνεται σε πολύ υψηλό επίπεδο, αντάξιο του σπουδαίου έργου που καθημερινά επιτελεί το ιατρικό προσωπικό της Κλινικής Ορθοπαιδικής & Τραυματολογίας αλλά και το σύνολο των Κλινικών της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.

Πριν λίγες μέρες στο Σουφαρί Σεράι, θαύμασα την Έκθεση με τους σπάνιους χάρτες από το μοναδικό αρχείο του καθηγητή Ορθοπεδικής κ. Παναγιώτη Σουκάκου και λαμβάνοντας την πρόσκλησή σας, με χαρά ανέμενα να ακούσω την Ομιλία του, όπως επίσης και αυτή του κορυφαίου Αμερικανού καθηγητή, κ. Alvin H. Crawford.

Δυστυχώς απόψε, προγραμματισμένες από καιρό υποχρεώσεις δεν μου επέτρεψαν να βρίσκομαι ανάμεσά σας στην τελετή Έναρξης.

Να γνωρίζετε, ότι όλοι στην Ήπειρο είμαστε πολύ περήφανοι για την επιστημονική δουλειά που καθημερινά επιτελείτε και επιτρέψετέ μου να σας συγχαρώ και δημόσια για τις προσπάθειες που καθημερινά καταβάλλετε, με στόχο τη διαρκή αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.

Με αυτές τις σκέψεις χαιρετίζω τις Εργασίες του Σεμιναρίου σας και είμαι σίγουρη, ότι μέσα από αυτές θα προκύψουν πολύτιμα επιστημονικά συμπεράσματα για την προαγωγή και εξέλιξη του λειτουργήματος που επιτελείτε.