Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Συνάντηση για την εκδήλωση της οικονομικής εφημερίδας «ΕΞΠΡΕΣ» στα Ιωάννινα

Συνάντηση εργασίας είχε η Γενική Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα με τον δημοσιογράφο - Διευθυντή του υποκαταστήματος Δυτικής Ελλάδος - Ηπείρου της οικονομικής εφημερίδας "ΕΞΠΡΕΣ" Ανδρέα Βρή.

 

29.4  CustomΗ συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο γραφείο της Γενικής Γραμματέα το πρωί της Παρασκευής (29/4/11), ενόψει της διοργάνωσης από την εφημερίδα στις αρχές Ιουνίου, ημερίδας-ανοιχτής συζήτησης με θέμα: «Προϊόντα Ονομασίας Προέλευσης, τουρισμός, υποδομές και νέες επενδύσεις. Πως θα εξελιχθούν σε ισχυρούς πυλώνες στήριξης της οικονομίας της Ηπείρου. Πλεονεκτήματα, αδυναμίες και αναγκαίες προσαρμογές».

Ο κ. Βρής ζήτησε από τη Γενική Γραμματέα τη συμβολή της  στην εκδήλωση που διοργανώνει και φέτος η εφημερίδα «ΕΞΠΡΕΣ» στην Ηπειρωτική πρωτεύουσα.

Εκείνη, από την πλευρά της και με δεδομένο το ενδιαφέρον της για την προώθηση και στήριξη των τομέων του τουρισμού, των τοπικών προϊόντων και των υποδομών που μπορούν να εξελιχθούν σε ισχυρούς μοχλούς ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας εξέφρασε το ενδιαφέρον της για τη συγκεκριμένη εκδήλωση που αποτελεί συνέχεια σειράς ετήσιων πρωτοβουλιών της «ΕΞΠΡΕΣ» στα Ιωάννινα τα τελευταία χρόνια.