Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Συγχαρητήριο Μήνυμα προς τον Επανεκλεγέντα Πρόεδρο της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας

Με την ευκαιρία της επανεκλογής σας στη θέση του Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Αχαϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας, αισθάνομαι την υποχρέωση να σας διαβιβάσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και να σας ευχηθώ καλή επιτυχία στην δύσκολη αποστολή που εκ νέου αναλαμβάνετε.

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου πραγματοποιείται σε μια πολύ κρίσιμη και σημαντική περίοδο για την τοπική επιχειρηματικότητα, όμως τα μέχρι σήμερα θετικά οικονομικά μεγέθη της Τράπεζας, μας γεμίζουν με αισιοδοξία, καθώς με χαρά βλέπουμε να καταξιώνονται -μέσα σε ένα ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τραπεζικό περιβάλλον- οι συνεταιριστικές προσδοκίες όλων των Αχαιών.

Σήμερα, η δική μας Τράπεζα καλείται να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην κατεύθυνση της τόνωσης της επιχειρηματικότητας στην περιοχή και με την πολύτιμη εμπειρία που διαθέτει να αποτελέσει και το στρατηγικό επενδυτικό σύμβουλο της κάθε επιχείρησης.

Ως Αχαιή, γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που καθημερινά αντιμετωπίζει ο επιχειρηματικός κόσμος της περιοχής και θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι θα με έχετε συμπαραστάτη στην προώθηση των στόχων σας και στις προσπάθειές που καταβάλλετε για την ανάκαμψη του επιχειρείν στον τόπο μας.

Σας παρακαλώ, όπως διαβιβάσετε σε όλα τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, τις ειλικρινείς ευχές μου για καλή επιτυχία στα νέα τους καθήκοντα και μια γόνιμη και δημιουργική θητεία.