Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Συγχαρητήριο Μήνυμα στους Επιτυχόντες Μαθητές σε ΑΕΙ-ΤΕΙ

Με την ευκαιρία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων για την εισαγωγή των υποψηφίων μαθητών στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, οφείλω να συγχαρώ όλες και όλους τους εισακτέους από την Αχαΐα, που είδαν τις προσπάθειες και τους κόπους τους να δικαιώνονται με το καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η επιτυχία σας, μας κάνει όλους περήφανους και αναδεικνύει τον κοινό αγώνα που καταβάλατε τόσο εσείς προσωπικά όσο οι οικογένειες σας αλλά και οι εκπαιδευτικοί σας, που στάθηκαν στο πλευρό σας, προσφέροντας τα μέγιστα στον επίπονο αγώνα σας.

Να γνωρίζετε, ότι όλοι μας αισθανόμαστε ιδιαίτερη χαρά που σας βλέπουμε να προοδεύετε και να ανεβαίνετε με επιτυχία τα σκαλιά των πνευματικών αξιών αλλά και των εκπαιδευτικών βαθμίδων.

Τα υψηλά ποσοστά επιτυχιών, αποδεικνύουν ότι η εκπαιδευτική χρονιά που μόλις τελείωσε, ήταν μια χρονιά παραγωγική και άκρως δημιουργική για τη δημόσια εκπαίδευση στον τόπο μας, όπου επιτελείται καθημερινά σπουδαίο εκπαιδευτικό και παιδαγωγικό έργο, μέσα σε πραγματικά δύσκολες οικονομικές συνθήκες.

Νέοι ακαδημαϊκοί πολίτες,

Σας εύχομαι, καλή επιτυχία στις σπουδές σας στα ΑΕΙ και ΤΕΙ να πετύχετε τους στόχους σας και να εκπληρώσετε τις επιθυμίες σας, ώστε μελλοντικά να γίνετε πραγματικά χρήσιμοι πολίτες για την κοινωνία.

Θέλω όμως να στείλω και ένα μήνυμα και προς τους υποψήφιους που δεν κατάφεραν φέτος να πετύχουν το στόχο τους και να τους υπενθυμίσω, ότι η προσπάθεια και ο αγώνας δεν σταματούν στη πρώτη δυσκολία.

Τους εύχομαι καλή επιτυχία στους επόμενους στόχους τους και να θυμούνται, ότι η καταξίωση δεν κατακτάται μόνον με τις σπουδές αλλά μέσα από τις καθημερινές μάχες της ζωής.