Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Συγχαρητήριο Μήνυμα προς την Δρ. Φωτεινή Λάμαρη, Βραβευμένη με το Ελληνικό Βραβείο της L'Oreal-Unesco, «Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη»

Με την ευκαιρία της βράβευσής σας, με το φετινό Ελληνικό Βραβείο στις Βιοεπιστήμες της L'Oreal-Unesco, «Για τις Γυναίκες στην Επιστήμη», σας παρακαλώ όπως δεχτείτε τα θερμά μου συγχαρητήρια.

Αυτή η σημαντική επιστημονική σας διάκριση, πιστοποιεί την ουσιαστική συμβολή του Πανεπιστημίου Πατρών, που μέσα σε δύσκολες οικονομικές συνθήκες, καταφέρνει και βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της ερευνητικής πρωτοπορίας, επιδεικνύοντας για ακόμη μία φορά σπουδαία επιστημονικά επιτεύγματα.

Αναμφισβήτητα ο κρόκος Κοζάνης, οι θεραπευτικές ιδιότητες του οποίου αποτέλεσαν και το αντικείμενο της έρευνάς σας, κρύβει μέσα του όχι μόνο έναν ανεκτίμητο πλούτο για την περιοχή αλλά κυρίως τον ουσιαστικό ρόλο μιας μοναδικής αναπτυξιακής υπεραξίας.

Πιστεύοντας ακράδαντα, ότι η εποικοδομητική συνεργασία όλων των επιστημονικών, κοινωνικών και παραγωγικών δυνάμεων του τόπου θα μας βοηθήσει να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες του σήμερα και να φέρουμε τα προσδοκόμενα από όλους αποτελέσματα, σας διαβεβαιώ, ότι η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας θα βρίσκεται αρωγός και υποστηρικτής του πολύτιμου έργου σας.