Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Καρέ-καρέ τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της Ξυλεμπορικής Πατρών Α.Ε.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο 9 Ιουνίου 2012, τα εγκαίνια του νέου εκθεσιακού χώρου της Ξυλεμπορικής Πατρών Α.Ε., στην Ακτή Δυμαίων 167.

Πλήθος κόσμου συνεχάρη τους ιδιοκτήτες κ.κ. Αντώνη Αδαμόπουλο και Χρήστο Αγοραστό, αλλά και τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας κ. Κώστα Τσίρη, για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ιδιαίτερα σε μία περίοδο που οι επενδύσεις έχουν κυριολεκτικά στερέψει.

Οι παριστάμενοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά μια εντυπωσιακή γκάμα από αξεσουάρ ντουλάπας και κουζίνας, παρκέτα, στέγες, πόρτες, πόμολα, κουρτινόξυλα, εξοπλισμούς καταστημάτων, πάγκους, σόμπες, pellets κ.λπ. με την υπογραφή του ομίλου Alfawood - Shelman.

Στόχος της εταιρίας είναι να υποστηρίξει οποιαδήποτε κατασκευή, απλή ή σύνθετη. Να παρέχει όλα τα προϊόντα ξύλου από τη στέγη έως το πάτωμα. Να δώσει έτοιμες και ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις σε κάθε εφαρμογή του ξύλου και των κατασκευών.

Το χώρο εγκαινίασε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας κ. Απόστολος Κατσιφάρας, ενώ μεταξύ άλλων παρευρέθησαν οι: Γ. Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου - Δυτ. Μακεδονίας, κα Μπάστα, ο πρώην βουλευτής του Πασοκ κ. Φαρμάκης, η πρώην βουλευτής της ΝΔ κα Ράγιου, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Αγγελόπουλος, ο Δήμαρχος Ερυμάνθου κ. Καρπής, ο αντιδήμαρχος Πατρέων κ. Φίλιας, ο πρώην αντιδήμαρχος Πατρέων κ. Ζαφειρόπουλος και πολλοί φίλοι και συνεργάτες.

 14.6.12 egkainia 2

O εκδότης της εφημερίδας «Σύμβουλος Επιχειρήσεων» κ. Γιαλένιος, ο κ. Ν. Καρακίτσος, ο κ. Α. Αδαμόπουλος, η Γ. Γραμματέας της αποκεντρωμένης διοίκησης Ηπείρου & Δ.Μακεδονίας κα Μπάστα, ο κ. Τσίρης

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

aaa