Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Χαιρετισμός στην Εκδήλωση Κοπής Βασιλόπιττας του Παναιγιάλειου

Είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός, ότι η αποψινή εκδήλωση συμπίπτει με τα 84 χρόνια αδιάλειπτης και συνεχούς προσφοράς του Παναιγιάλειου στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όχι μόνο για όλη τη φίλαθλη Αιγειαλεία αλλά και για ολόκληρη την Αχαΐα, η Μαύρη Θύελλα δεν είναι απλά ένα ποδοσφαιρικό σωματείο, αλλά μια αθλητική κυψέλη, μια ομάδα-σύμβολο, που προάγει τα αθλητικά ιδεώδη, ακτινοβολεί και εμπνέει τη νεολαία και τους φιλάθλους της περιοχής.

Μπορεί να πέρασαν χρόνια από τότε που ο Παναιγιάλειος μεσουρανούσε στα γήπεδα της χώρας, όμως στη σκέψη όλων μας, βρίσκεται πάντοτε η προσδοκία να επιστρέψει εκεί που πραγματικά του αξίζει. Στα σαλόνια της μεγάλης κατηγορίας.

Παρακολουθώντας την πορεία της ομάδας, ενώνω την ευχή μου μαζί με τη δική σας, ώστε με τη λήξη του φετινού πρωταθλήματος να επιτευχθεί ο στόχος της ανόδου στη Β’ Εθνική.

Εύχομαι από καρδιάς σε όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, το προπονητικό επιτελείο, τους αθλητές αλλά κυρίως στους φιλάθλους της Αιγειαλείας, ένα έτος γεμάτο υγεία, ευτυχία και επιτυχίες για τον Παναιγιάλειο.