Δήμητρα Γεωργακοπούλου - Μπάστα

Επίσκεψη της υποψήφιας Βουλευτή Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα στην Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών και την 6η ΕΜΑΚ

16.1.15 episkepsi piroscestikiΣυνάντηση με το προσωπικό των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Πάτρας που με αυταπάρνηση και αποτελεσματικότητα βρίσκονται πάντα δίπλα στους πολίτες, φροντίζοντας για τις ζωές και τις περιουσίες τους, χειμώνα- καλοκαίρι, είχε το πρωί της Πέμπτης, η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας του Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών, Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα.

Η κα Μπάστα- Γεωργακοπούλου, επισκέφθηκε αρχικά το κτίριο της Διοίκησης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πατρών, στην Πατρών- Αθηνών, όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή, Ταξίαρχο, κ. Γεωργακόπουλο και το προσωπικό που είχε βάρδια, ενώ στη συνέχεια μετέβη στα γραφεία της Περιφερειακής Διοίκησης στην οδό Νόρμαν, συζήτησε τα προβλήματα της Υπηρεσίας με τον Περιφερειακό Διοικητή Δυτικής Ελλάδος κ. Νικολακόπουλο και τον Γενικό κ. Καρατζιά θέματα που αφορούν τη στελέχωση των Υπηρεσιών και τον εξοπλισμό. Στη συνέχεια επισκέφτηκε τον 1ο Πυροσβεστικό Σταθμό Πατρών, στην οδό Ναυαρίνου και Μαξίμου όπου συνομίλησε με τον Διοικητή κ. Πετρούτσο, με τους Πυροσβέστες και το Συνδικαλιστικό τους όργανο.

16.1.15 episkepsi piroscestiki2Η υποψήφια βουλευτής Αχαΐας, ενημερώθηκε για τα προβλήματα και τις ανάγκες του Πυροσβεστικού Σώματος σε τοπικό επίπεδο, όπως επίσης και για τις δράσεις και το έργο των πυροσβεστών.

Τόνισε το δύσκολο έργο τους και τους ευχαρίστησε για τη προσφορά τους στους πολίτες της Αχαΐας, καθώς υπό αντίξοες συνθήκες και παρά τις ελλείψεις σε μηχανολογικό εξοπλισμό, αλλά και προσωπικό φροντίζουν έγκαιρα για την προστασία και την ασφάλεια του κόσμου και του φυσικού περιβάλλοντος.

«Η Πολιτεία οφείλει να στηρίξει έμπρακτα το Πυροσβεστικό Σώμα, το οποίο έχει ως αποστολή την ασφάλεια και προστασία της ζωής και της περιουσίας των πολιτών και του κράτους, καθώς και του δασικού πλούτου και φυσικού περιβάλλοντος της χώρας από τους κινδύνους των πυρκαγιών, θεομηνιών και άλλων καταστροφών.

Το Πυροσβεστικό Σώμα, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων του, συμμετέχει στην αντιμετώπιση κάθε έκτακτης ανάγκης, και σε συνεργασία με τις συναρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες, συμβάλλει στην εξασφάλιση της πολιτικής προστασίας και της πολιτικής άμυνας της χώρας.

16.1.15 episkepsi piroscestiki3Είμαστε εδώ για να δείξουμε τη στήριξή μας σε όλους εκείνους που με συνεχή προσπάθεια και αυταπάρνηση δίνουν την δική τους μάχη κάθε φορά για την προστασία των πολιτών και να τους εκφράσουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που είναι πάντα δίπλα μας», τόνισε η κα Γεωργακοπούλου- Μπάστα.